Frakt og retur

Leveringstid

Forventet leveringstid på standardbestilling er 5 virkedager etter ordrebekreftelsen er mottatt på mail, så lenge alle varer er tilgjengelig på lager ved bestilling.

 

Fraktkostnad

Vi tilbyr fri frakt i Norge ved kjøp over 2 000 kr. Ved beløp under 2 000 kr er fraktkostnaden 80 kr, uavhengig av størrelsen og vekten på pakken din.

 

Internasjonal frakt

Fraktkostnad for internasjonal frakt er 200 kr. Lokale toll- og/eller avgifter kan forekomme når du mottar pakken. GOBMI dekker ikke disse kostnadene.

 

Retur

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med varene har du 14 dagers angrerett, ihht. angrerettloven. Fristen for å angre er 14 dager etter mottatt vare og du får hele beløpet tilbakebetalt etter godkjent retur. Returfrakt refunderes ikke. Ved retur av uavhentede forsendelser, reduseres refusjonen tilsvarende våre returkostnader. 

Varen må da ikke være brukt, skadet eller forringet på noen måte. Husk at merkelappen må være på klærne.

Du har selv ansvar for varene helt til vi har mottatt dem og må sørge for forsvarlig innpakking samt forsendelsesmetode. Vi anbefaler at du benytter vår originalemballasje når mulig og tar vare på kvittering for forsendelsen.

Returen sendes til: 

WEPACK AS

Postboks 138

1417 Sofiemyr


Returnerte varer kontrolleres og du blir kontaktet dersom returen ikke kan aksepteres av grunner som nevnt.


Ta gjerne kontakt på post@gobmi.no før returnering. Husk å oppgi ordrenummer.

  

Bytte

Hvis du ønsker å bytte mottatt vare til en annen størrelse eller farge må du ta kontakt med oss så raskt som mulig. Det er viktig at dette er avtalt med oss i forkant på mail (post@gobmi.no), slik at vi kan bekrefte at varene du ønsker å bytte til er tilgjengelig. Vi hjelper deg gjerne med dette!